image
 |  2 10 Липня 2018 | 05:14

На круглий стіл «Волинь-43» у Луцьку запросили польського Консула Вєслава Мазура

Користуючись нагодою, запросив на круглий стіл «Волинь-43» – складова антиукраїнської пропаганди Польщі», організований ВОГО «Волинський край» у місті Луцьку 11 липня 2018 року, також Генерального Консула Республіки Польща у Луцьку Вєслава Мазура.
Про це написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук голова ВОГО «Волинський край» Олександр Самосик.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» застерігає поляків від антиукраїнських закликів та дій під час візиту президента Дуди на Волинь

«Переконаний, що після останніх заяв, дій та вчинків польських високопосадовців на Волинській землі нам буде про що поговорити… Запитань до пана Мазура точно не бракуватиме!» – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михальчишин назвав виступ Дуди про «100000 тисяч польських жертв на Волині» маразмом

«ВолиньUA» нагадує, що на «круглий стіл» «Волинь-43» – складова антиукраїнської пропаганди Польщі», організований ВОГО «Волинський край» у місті Луцьку 11 липня 2018 року, збираються представники наукових кіл, експерти, представники місцевої влади та громадськості Волинської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політична арифметика на крові, – В’ятрович про виступ польського президента на Волині


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поляків на Волині загинуло близько 7 тисяч, – краєзнавець Ярослав Царук

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити