image
 |  4 25 Липня 2018 | 13:11

Більшість Луцької міськради зробила крок до нового розбазарювання землі у місті

Депутати надали згоду Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду ТОВ «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» для реконструкції міської вбиральні з влаштуванням виставкової зали та кафетерію на Театральному майдані, 8 площею 0,0284 га.
Відповідне рішення було ухвалене під час сесії міської ради. «За» проголосували 22 депутати. Строк дії суборенди - до 30 вересня 2020 року.
Питання викликало дискусію у сесійній залі. Представники опозиції заявили, що більшість хоче проштовхнути нову схему для подальшого будівництва у центрі міста бізнес-центру. А питання реконструкції вбиральні стало засобом отримати ласий шматок луцької землі.
«Орендар не виконав свої зобов'язання перед містом, але хоче отримати земельну ділянку. Хоча ніякої реконструкції вбиральні він так і не провів. Між тим, саме такою була умова надання йому в оренду громадських вбиралень», - наголосила депутат Юлія Вусенко.

Цікаво, що власником і керівником «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІСУ» є Інна Танзе, яка, виявляється, є сестрою дружини депутата Луцької міської ради Сергія Були.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ремонт і закупівлю меблів для двох класів луцької 24-ої школи виділили 100 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити