image
 |  2 3 Серпня 2018 | 18:45

Вже три кримінальні провадження відкриті у справі побиття дітей у притулку на Волині

У поліції відкрили ще одне кримінальне провадження за фактом побиття дітей у притулку в селищі Рожище Волинської області.
Про це повідомляють у прес-службі Національної поліції України.
"Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області розпочали кримінальне провадження за фактом вчинення розпусних дій щодо вихованки притулку для дітей у райцентрі Рожище", - ідеться в повідомленні.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.
Інформація надійшла до правоохоронців за результатами перевірки дитячого притулку Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової.
Нагадаємо, вчора правоохоронці розпочали кримінальні провадженняя за ч. 1 ст. 125 КК України, а також за ч. 1 ст. 137 КК України.
Раніше "Прямий" повідомляв, що на Волині у притулку, де били дітей за час перебування на посаді діючого завідуючого - п'ять років, з 2013 зникли безвісти семеро хлопчиків.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денісова каже, що поліцію просто не пустили в дитячий притулок на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити