image
 |  4 6 Серпня 2018 | 11:30

На Волині, за минулий тиждень, вода «забрала» життя трьох людей

Незважаючи на застереження працівників Служби порятунку, волиняни і надалі продовжують випробовувати долю, наражаючи себе на небезпеку на водоймах. На жаль, за минулий тиждень троє людей загинуло під час відпочинку на воді.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби ДСНС України у Волинській області.
Так, 2 серпня у селі Губин Горохівського району зі штучної водойми місцеві мешканці витягли тіло громадянина 2010 р.н.
3 та 5 серпня працівники групи водолазно-рятувального відділення Управління ДСНС у Волинській області двічі виїздили на пошукові аварійно-рятувальні роботи з підйому загиблих з водойм на поверхню.
Так, 3 серпня в озері Сірче, що у селі Добре Камінь-Каширського району, знайшли та підняли на поверхню тіло громадянина 1993 р.н. А 5 серпня зі штучної водойми, що знаходиться у селі Воротнів Луцького району,  тіло чоловіка 1972 р.н.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочивальники заполонили Шацькі озера

Шановні громадяни!


Рятувальники нагадують основні правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час відпочинку на воді: не можна купатися відразу після прийому їжі і в нетверезому стані; заборонено запливати за межу купання в акваторії, позначену буями, стрибати у воду в незнайомих місцях, залишати без нагляду малолітніх дітей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити