image
 |  4 10 Серпня 2018 | 17:45

Хитрий пенсіонер з Волині 5 місяців користувався дармовим газом

За допомогою гумового шланга 68-річний чоловік приєднався до стояка газової труби і, обминаючи лічильник, підключив блакитне паливо напряму до чотирьох плиток та опалювального котла.
Про це повідомляє "Експрес-онлайн".
Несанкціонований відбір природного газу виявили працівники Ковельської газконтори під час проведення планового технічного обслуговування обладнання абонентів. Підрахували, що за нормами споживання газу без приладів обліку з лютого по липень 2017 року він вкрав дві з половиною тисячі кубометрів газу, завдавши постачальній компанії збитків на суму 20611 гривень.
Вироком Ковельського міськрайонного суду дідуся за крадіжку блакитного палива оштрафували на 850 гривень і відразу звільнили від покарання на підставі Закону України "Про амністію у 2016 році", який набрав чинності 7 вересня 2017 року.
Але кошти за використаний газ все ж доведеться повернути. Майно крадія перебуває під арештом, який знімуть лише після того, як він повністю розрахується.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Податкова виявила «схему» в одній з найбільших мереж супермаркетів
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити