image
 |  7 28 Серпня 2018 | 05:14

Любомльські ветерани перемогли в турнірі з міні-футболу (ФОТО)

Ветеранська команда «Рубіж» із Любомля здобула першість у змаганнях з міні-футболу серед ветеранів, який відбувся в місті з нагоди Дня Незалежності.
Відповідний допис оприлюднили в групі «Любомль. Свобода» у мережі Фейсбук.
«26 серпня, в неділю, на штучному майданчику ЗОШ №2, за підтримки Любомльської організації ВО «СВОБОДА», відбувся турнір з міні-футболу серед ветеранів, приурочений до Дня Незалежності України», – йдеться в дописі.

На початку заходу футболісти та глядачі хвилиною мовчання вшанували пам'ять українських борців та воїнів російсько-української війни, які полягли за Незалежність та цілісність нашої держави.

«В цікавій та безкомпромісній боротьбі перше місце в змаганнях зайняла ветеранська команда любомльського «Рубежа», яка здолала ветеранів любомльського «Світязя» та почапівської «Чайки».
Друге місце – за командою «Світязь», які перемогли спортсменів із Почап, третє – відповідно за Почапами», – пише «Любомль. Свобода».


За визначенням журі, кращим гравцем став Іван Трач із любомльського «Світязя», «Кращий нападник» – Анатолій Семенюк із Почап, «Кращий захисник» – Петро Семенович («Світязь»), а «Кращий воротар» – Леонід Луць («Рубіж»). Кращим бомбардиром, із результатом 7 голів, став Роман Гіль із команди «Рубіж».

Згідно з повідомленням, переможців та призерів турніру – особисто кожного гравця, організатори відзначили грамотами. Всі номінанти змагань, яких привітав депутат Любомльської районної ради Леонід Самолюк, були також нагороджені особистими призами.

«Любомльська організація ВО «Свобода» дякує депутату Любомльської ОТГ Миколі Троцю та підпиємцям Олександру Косогорову та Сергію Євтушуку за допомогу в підготовці та проведенні турніру», – пишуть автори повідомлення.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто переміг у спортивних змаганнях і турнірах в урочищі Вовчак? (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити