image
 |  2 28 Серпня 2018 | 05:59

У Луцьку люди отруїлись у кафе на поминках (ВІДЕО)

У Луцьку знову масове отруєння людей. Усі постраждалі були на поминках в одному з місцевих кафе.
Про це повідомляють "Волинські новини".
Лікарі вже підтвердили діагноз у п'яти із семи хворих – сальмонельоз. Пацієнти розповіли, що за жалобним столом було майже півсотні людей і всі після заходу скаржилися на погане самопочуття.
"Привезли в лікарню з температурою, дуже нудило, дуже було погано і відразу мене направили на відділення, взяли мазки, посіви. Мушу тут лежати, кожен день ідуть гроші на лікування. Так само мала плани, хотіла їхати на Польщу і тепер мушу тут чекати в лікарні", – розповіла потерпіла Юлія Бручко.
Кафе, в якому людям стало зле, нині тимчасово не працює. На вході висить оголошення "Зачинено на ремонт".
"Всі працівники закладу обстежені – 9 осіб, також відбиралися проби з довкілля, харчові продукти. Матеріал в роботі, результату в нас немає на сьогодні", – пояснює лікар-епідемолог Валентина Новачевська.



Нагадаємо, раніше після святкування весілля, яке відбулося 5 серпня у готельно-ресторанному комплексі «Садиба на Джерелах» Ківерцівського району, 15 людей звернулися до медиків зі скаргами на отруєння. Згодом стало відомо, що ймовірною причиною захворювань послужили продукти харчування, зокрема салати заправлені соусом – майонезом.
Це вже не перший випадок отруєння людей на весіллі у цьому ресторані. Так, 28 липня близько 30 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння. Частину з них госпіталізували в інфекційну лікарню в Луцьку. У кількох із весілян уже офіційно підтвердили діагноз – сальмонельоз. Серед гостей, які отруїлися, – сім громадян Швеції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії підозрюють чергове отруєння хімічною речовиною

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити