image
 |  2 30 Серпня 2018 | 19:31

Від директора школи до голови РДА: у Горохівській адміністрації представили нового очільника (ВІДЕО)

В Горохівському районі представили нову голову районної державної адміністрації Юлію Гринчук. До цього вона працювала директоркою Луцької 24-ї школи.
Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.
Сама - лучанка, але каже, що батьки - уродженці Горохівського району.
"Я рада бачити стільки знайомих і рідних облич.Тих, з ким ми познйомилися під час засідання ради, тих, з ким ми познайомилися, приїжджаючи сюди, вивчаючи роботу, щоб приступити вже знаючи до чого. І тих, хто був знайомий по життю до того, як я стою перед вами", - розповіла голова Горохівської РДА Юлія Гринчук.

Юлія Гринчук - не перша жінка, яка очолює цей район. Також вона і не перша із вчительським досвідом.
Горохівчани до новопризначеної чиновниці поставились із осторогою.
"Мене цікавить до вас запитання: ви несете особисту відповідальність за цю людину? І що нам від неї чекати?" - зазначив депутат Горохівської райради Леонід Кравчук.
"Я буду гарантувати, що будь-що, що вона буде робити, мимо мене не пройде. І сьогодні ті родичі, половину яких пересадили, і сьогодні з земелькою граються. Я всіх знаю. - Поіменно? - Тайна слідства", - заявив голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

"Губернатор" окреслив новій голові РДА першочергові завдання. Зокрема, Юлії Гринчук доведеться розбиратися із земельними питаннями та децентралізацією, які для цього району є чи не найболючішими.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити