image
 |  0 4 Вересня 2018 | 13:23

Що робити, якщо зловмисники залишили без номерних знаків твоє авто?

Якщо зловмисники викрали номерні знаки Вашого транспортного засобу, можна звернутися до територіальних сервісних центрів МВС для отримання нових номерних знаків за наявності необхідних документів (зазначені у додатку - інфографіці).

Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.


У разі викрадення або втрати власником транспортного засобу номерних знаків працівниками сервісного центру МВС проводиться перереєстрація даного транспортного засобу. Вартість послуги:

  • для транспортних засобів усіх категорійвітчизняного виробництва та країн СНД або окремих агрегатів (із видачею номерного знака) — 525,47;

  • для транспортних засобів усіх категорійіноземного виробництва або окремих агрегатів (із видачею номерного знака) —562,99;

  • для мототранспорту, причепіввітчизняного виробництва та країн СНД (із видачею номерного знака)- 420,31;

  • для мототранспорту, причепівіноземного виробництва (із видачею номерного знака)- 457,83;

  • длямопедів або окремих їх агрегатів становить (із видачею номерного знака) — 302,63.


Зауважимо, що у випадку повернення (знахідки) втрачених номерних знаків після видачі нових, старі вважаються недійсними.
Адреси сервісних центрів МВС розміщені за посиланням: http://vol.hsc.gov.ua/kontakti/kontakti-gsts-pidrozdiliv/, отримати консультацію про порядок отримання послуг можна за телефоном (0332 77-19-74) або на офіційній Фейсбук-сторінці «Сервісні центри МВС у Волинській області» https://www.facebook.com/scvolyn/.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку невідомі знімали номери з автівок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити