image
 |  2 4 Вересня 2018 | 10:47

У Луцьку обговорили необхідність виборчої реформи

У Луцьку непередодні загальноукраїнської акції за виборчу реформу відбулася прес-конференція за участю представників політичних партій та громадських організацій.
Про це інформує власкор "ВолиньUA".
На прес-конференцію завітали представники ВО "Свобода", Народного контролю, Громадянської позиції, Національного корпусу, УКРОПу, "Самопомочі", Народного руху України, Аграрної партії, громадського руху "Хвиля".
Кожен мав можливість коротко висловити свої аргументи на підтримку виборчої реформи та обгрунтувати необхідність зміни змішаної виборчої системи, яка сприяє політичній корупції та підкупу виборців.
Водночас на захід не з'явилися представники партій, які входять до складу парламентської більшості, а також "Батьківщини" і Радикальної партії.
Зазначимо, що всеукраїнська акція за виборчу реформу відбудеться 6 вересня в Києві під стінами Верховної Ради за участі політиків та активістів з усієї України.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де отримати правову допомогу волинянам, у яких немає коштів на адвоката? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити