image
 |  0 7 Вересня 2018 | 11:16

Повідомили причину смерті першокласниці на Волині

На Волині попередньою причиною смерті першокласниці, яка померла вчора під час уроку фізкультури, називають серцева недостатність.
Як повідомив кореспондентові УНІАН начальник Володимир-Волинського відділення поліції ГУ НП у Волинській області Михайло Бобик, згідно із висновком судмедексперта із Нововолинська, смерть дівчинки настала внаслідок гострої серцевої недостатності, - пишуть Волинські новини.
«Надалі ще проводитимуться експертизи, гістології і т.д., але на сьогодні – це гостра серцева недостатність», - зазначив він.
За словами Бобика, тіло дівчинки наразі забрали батьки, які проживають у селі Хрипаличі Володимир-Волинського району.
6 вересня зранку у школі села П’ятидні Володимир-Волинського району Волинської області під час уроку фізкультури померла першокласниця. Медикам врятувати першокласницю, якій стало зле, не вдалося – на момент прибуття лікарів дівчинка була без ознак життя. А додаткова бригада, яку відправили на допомогу основній, дорогою на виклик потрапила в аварію.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оперативність волинських медиків не дала результатів з порятунку дівчинки, яка померла на уроці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити