image
 |  4 12 Вересня 2018 | 14:26

Луцьк підніматиме питання територіальної приналежності «Модерн Експо»

Луцька міська влада підніме питання територіальної приналежності підприємства «Модерн Експо», яке розташоване на території міста, однак податки сплачує у село Струмівка.
Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» заявив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.
За словами посадовця, Луцьк вже скерував листи на адресу обласної ради та облдержадміністрації, в яких проситиме обласну владу посприяти вирішенню питання об'єднання прилеглих сіл з містом.
«Цей процес заблоковано не з нашої вини. Луцьк сьогодні затиснутий з усіх сторін. Місто повинне розвиватися. Це природній процес, який відбувається у всьому світі. І розвиток міста в інтересах усіх волинян та мешканців прилеглих сіл», - зазначив Григорій Недопад.

Також перший заступник луцького міського голови відзначив, що підніме питання уточнення меж міста, оскільки деякі великі підприємства, які територіально перебувають у Луцьку та користуються міськими комунікаціями, платять податки у села.
«Ми ретельно розглянемо питання, чому завод «Модерн Експо», який знаходиться у місті, зареєстрований за адресою у селі Струмівка і платить там податки. Адже це – будівля колишнього заводу «Іскра», який мав луцьку прописку: вулиця Рівненська, 78. «Модерн Експо» перебуває у тому ж приміщенні, але чомусь вже має адресу Рівненська,4 у селі Струмівка. І платить податки у село. Власне, через такі дивні речі окремі села категорично не бажають розглядати питання приєднання до Луцька. Схожа ситуація і з заводом «Кромберг енд Шуберт», - наголосив Григорій Недопад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора «Волинського облавтодору» затримали на хабарі у 300 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити