image
 |  13 13 Вересня 2018 | 06:29

Держава заборгувала Володимиру-Волинському 10 мільйонів гривень

Зменшився рівень заборгованості за відшкодування пільг та субсидій, проте держава ще й досі боргує Володимиру-Волинському понад 10 мільйонів гривень.
Про це повідомляє Район Володимир-Волинський.
Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив заступник начальника міського управління соціального захисту населення Володимир Коломий.
На нараді, яка пройшла цього тижня під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, прозвучала також інформація про те, що триває реорганізація та скорочення штату управління Пенсійного фонду, проте на роботі установи це ніяк не позначиться і пенсії нараховуватимуться та виплачуватимуться вчасно.
Ярослав Матвійчук такожнаголосив, що жителям варто також погасити свої борги по наданих житлово-комунальних послугах, а оскільки до осінньо-зимового періоду лишилось не так багато часу – то підготовку міського господарства до роботи в цей час варто пришвидшити.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити