image
 |  4 17 Вересня 2018 | 14:37

Активіст просить Шпигу провести володимир-волинським поліцейським інтернет

Активіст Тарас Сватко написав звернення керівнику волинської поліції Петру Шпизі з проханням провести володимир-волинським поліцейським інтернет та забезпечити відділ електронною поштою.
Звернення Тарас Сватко виклав у Фейсбук.
Про те, що в будинку № 13 по вулиці Соборній, де знаходяться службові приміщення працівників поліції, відсутній зв'язок з мережею «Internet», Тарасу Сватку стало відомо коли він писав заяву в цьому приміщенні.
«Враховуючи те, що на сьогоднішній день доступ до мережі «Internet» не є розкішшю, а елементарним засобом отримання інформації, який покращує ефективність роботи працівників поліції (доступ до законодавчої бази, відкриті реєстри, соціальні мережі (де можна знайти інформацію про правопорушників, фото/відео докази вчинених правопорушень), та ін..) та є невід'ємною складовою їхньої роботи, прошу Вас забезпечити доступом до мережі «Internet» всі робочі комп'ютери працівників Володимир-Волинського ВП у вказаному приміщенні.
Звертаю Вашу увагу на те, що на керівництво поліції покладено обов'язок щодо забезпечення належних умов для здійснення службових обов'язків працівниками поліції, покращення ефективності їхньої праці, ресурсно-фінансового забезпечення. Враховуючи ту ситуацію, що працівники поліції досі не мають доступу до мережі «Internet» і з цього приводу повинен до Вас звертатись я, вважаю, що керівництво Володимир-Волинського ВП не справляється з покладеними на нього обов'язками.
Також, прошу Вас, забезпечити Володимир-Волинський ВП електронною поштою для прийому звернень громадян», - йдеться у зверненні.

Активіст просить вирішити дану проблему в найкоротший термін, оскільки від цього залежить належне та ефективне вирішення наявних справ працівниками поліції. В разі не вирішення даного питання в найкоротший термін, каже, що буде звертатись до вищестоящого керівництва.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі поліцейські затримали церковного злодія

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити