image
 |  0 17 Вересня 2018 | 07:41

Розпочали ремонт найгіршої дороги в Зарічанській ОТГ (ФОТО)

У Зарічанській громаді між селами Ласків та Вощатин розпочали ремонт дороги, яку називали не тільки найгіршою дорогою ОТГ, але й всього Володимир-Волинського району.
Протягом двох днів тривали підготовчі роботи. Місцеві жителі села Ласків своїми силами провели обрізування дерев, які б могли заважати дорожникам вкладати нове покриття.
Як розповів голова громади Ігор Пальонка, планують зробити дорогу між селами повністю, однак частина буде з асфальтобетонним покриттям, а частина білощебеневою. Із місцевого бюджету на це виділили понад 1,4 мільйона гривень, майже стільки ж має співфінансувати область.
“Загальна протяжність дороги між селами сягає 2,7 кілометра. Ми ще при формуванні бюджету на 2018 рік передбачили, що будемо ремонтувати цю дорогу і тоді передали свою частку коштів в область. Потім ми писали неодноразово листи у відділ інфраструктури ОДА, на самого голову адміністрації. Самі ж мешканці села зверталися і до нардепа із цим питанням, щоб він вплинув та пришвидшив ремонтні роботи. Потім ми отримали лист, що роботи проведуть в серпні-вересні цього року. І вже два дні, 13-тє та 14-тє вересня йде підготовка дорожнього полотна“, – розповів Ігор Пальонка.

Взялися за ремонт найгіршої дороги Зарічанської ОТГ. ФОТО
 Роботи виконує Ковельське ШБУ-63. Голова повідомив, що буде влаштований один кілометр асфальтобетонного покриття – від села Вощатин і до села Ласків, великі ями мають підсипати та замостити щебенем по всій іншій ділянці. Також фірма виконавець влаштує асфальтобетонне покриття в селі Ласків, ще залишилося 200 метрів “розриву” від асфальтного покриття.


Вкладати асфальт планують розпочати вже 18-го вересня, якщо будуть сприятливі погодні умови. А загалом на виконання всього об’єму робіт, підрядникам потрібно 2 тижні.
Взялися за ремонт найгіршої дороги Зарічанської ОТГ. ФОТО

Взялися за ремонт найгіршої дороги Зарічанської ОТГ. ФОТО

Взялися за ремонт найгіршої дороги Зарічанської ОТГ. ФОТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити