image
 |  0 28 Вересня 2018 | 13:33

На залізничних квитках досі зображений потяг «Москва-Петербург»

Новий варіант оформлення квитків розробили ще торік, однак затвердити його не вдалося.
В "Укрзалізниці" запланували змінити дизайн залізничних квитків – новий варіант їх оформлення розробили ще торік, однак затвердити його не вдалося. Про це в УЗ повідомили виданню "Лівий берег".
Як з'ясувалося, наразі на українських квитках зображений російський потяг ЕР-200, що сполучав російські Москву та Санкт-Петербург, а до України не має жодного відношення. При цьому, написи на квитку дублюються російською мовою.
2013 року урядовці затвердили нові вимоги до форми бланків. У погодженні документу взяли участь Мінінформполітики, Міндоходів і зборів, Мінфін, Національний банк, Служба безпеки України та Державна служба з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.
"Тому після розробки проекту нового бланка проїзного документа УЗ направила його на узгодження у відповідні органи. Але через реформу Міністерства доходів і зборів, яке трансформувалося в Державну фіскальну службу, проект повернули назад із пропозицією підготувати нову редакцію документа", - пояснюється у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівник луцького банку «зливав» клієнтську базу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити