image
 |  4 28 Вересня 2018 | 09:48

Підприємцям і працівникам Завокзального ринку Луцька розповіли про те, як погано працювати неофіційно

27 вересня на виконання доручення Прем’єр-міністра України робоча група з питань легалізації тіньової зайнятості та заробітної плати найманих працівників провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання та працівників Завокзального ринку у Луцьку.
Про це повідомили в Управлінні Держпраці у Волинській області.
Не дивлячись на супротив з боку керівництва Завокзального ринку Волинської облспоживспілки, члени робочої групи таки надали роботодавцям та працівникам ринку роз’яснення чинного законодавства з питань праці, наголосивши на соціальних ризиках для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно. Також проінформували підприємців про відповідальність у випадках використання незадекларованої праці, наголосивши на розмірах штрафних санкцій.
До складу робочої групи входять представники Управління Держпраці у Волинській області, ГУ Державної фіскальної служби, Луцької міської ради, Луцького відділу поліції та міського центру зайнятості.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша леді не відвідає «Волиньщину»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити