image
 |  4 11 Жовтня 2018 | 12:06

Іваничівщина: в Павлівській громаді вручили подяки учасникам АТО

Напередодні відзначення Дня захисника України, Дня Козацтва, Дня святої Покрови Пречистої Богородиці, а також 76-ої річниці створення Української повстанської армії, громада Павлівщини вшанувала мужність і звитягу захисників, які захищали і захищають кордони України.
Про це інформує власкор «ВолиньUA» з посиланням на сайт Павлівської ОТГ.
Усі присутні пом’янули хвилиною мовчання всіх українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО.
Андрій Сапожник, очільник громади,  відзначив захисників. Відтак, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, активну громадянську позицію та з нагоди Дня захисника України Грамотою сільського голови нагороджено учасників антитерористичної операції на Сході  Валентина Мельника, жителя села Риковичі, Віталія Резуна,  жителя села Завидів.
Також  подяку вручили Руслану Вавринюку  - учаснику Операції об’єднаних сил,капітану медичної служби, лікарю воєнізованої гірничо-рятувальної служби, жителю села Павлівка.
Хорошим продовженням заходу стали музичні вітання від Вікторії Чернети, Ангеліни Піварчук, Тараса Фітя та дуету сестер Анастасії та Тетяни Шкарадюків. Ведуча заходу бібліотекар села Жашковичі Оксана Грисюк.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Іваничівщині зібрали продукти для військових на Сході

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити