|  2 24 Жовтня 2018 | 12:02

Початок опалювального сезону у Луцьку можуть перенести

Рішення про початок опалювального сезону у місті остаточно не ухвалено.
Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Юрій Крась.
Директор Департаменту ЖКГ розповів, що ДКП «Луцьктепло» свою функцію виконало, однак зазначив, що початок опалення у місті можуть перенести у зв’язку з найближчим потеплінням.
«Проблем з підготовкою ЖКГ до опалювального сезону немає. Всі мережі перевірені і заповнені. Сьогодні візьмемо довідку з Волинського гідрометцентру щодо температури і прогнозу погоди на 6 днів. Ще не прийнято остаточне рішення. Нам потрібна більш точна інформація про температуру повітря. З кінця наступного тижня очікується потепління. Це може вплинути на дату включення опалення», - підкреслив Юрій Крась.

Також чиновник додав, що міську лікарню і пологовий будинок вже підключили до тепла. А щодо шкіл, то там з наступного тижня розпочнуться канікули, тому особливих проблем з перенесенням початку сезону він не бачить.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вдалося замінити менше 5 кілометрів тепломереж

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити