image
 |  4 24 Жовтня 2018 | 11:38

У Луцьку вдалося замінити менше 5 кілометрів тепломереж

Попри активну роботу у Луцьку поки що вдалося замінити менше 5 км старих тепломереж, хоча загальна протяжність сягає 130 км.
Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомила директор ДКП "Луцьктепло" Валентина Малютіна.
Директор ДКП "Луцьктепло" зазначила, що за останній рік вдалося замінити кілька кілометрів тепломереж, однак, якщо брати загальну протяжність теплотрас, то їх довжина не дуже значна.
"У нас більшість тепломереж зношена. Загальна протяжність теплотрас у місті становить 130 км. Тоді як ми замінили лише 4,7 км. Звичайно, це мало", - наголосила Валентина Малютіна.

Також директор ДКП "Луцьктепло" поскаржилася на те, що держава не виконує своїх зобов'язань перед підприємством, через що утворюють борги із виплати зарплат.
"У нас не вистачає працівників. Ми маємо затримки по виплаті зарплат і значні борги держави перед нами. Так держава боргує підприємству 25 млн грн компенсації за пільги і субсидії. Звісно, ми намагаємося вирішувати проблему. З вересня підняли зарплату працівникам. Але погано те, що з року в рік продовжуються одні і ті ж проблеми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДКП «Луцьктепло» розповіли як швидко в оселях лучан стане тепло

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити