image
 |  5 25 Жовтня 2018 | 14:11

Колія смерті: у Луцьку потяг збив чоловіка (ВІДЕО)

Чергова смерть на коліях поблизу Ківерцівського мосту в Луцьку потяг "Київ-Ковель" збив чоловіка. 
Нещасний випадок стався 24 жовтня близько 22 години, - йдеться у сюжеті "12 каналу".
У Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зареєстрували біологічну смерть постраждалого через травми, несумісні з життям.
"Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого. За цим фактом слідчі розпочнуть кримінальне провадження за частиною третьою статті 276 Кримінального кодексу України. Ідеться про порушення прав експлуатації та керування залізничним транспортом. В ході досудового розслідування правоохоронці з'ясують всі обставини трагедії", - розповів головний спеціаліст сектору комунікацій ГУНП в області Олег Плазовський.

Останній випадок - уже п'ята смерть на цьому місці. Попередній був у січні, під потяг "Ковель-Київ" потрапив молодий чоловік. Він переходив колії в навушниках і не почув сигнал машиніста. Тоді громадськість забила на сполох, що це місце потрібно обгородити. Представники залізниці стверджують, що тут одна із найнебезпечніших ділянок у місті і вони давно ініціюють встановлення паркану.
"Місто зобов'язалося розглянути питання із встановлення даної огорожі, залізниця не може, оскільки тут йде земля міста, а в межах землі міста не можна встановлювати огорожі чи виконувати якісь інші дії", – зазначив головний інженер Ківерцівської дистанції колії Олександр Новосад.

У Луцькій міській раді хочуть від Укрзалізниці співфінансування на будівництво паркана. Це питання вирішують із лютого.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині зловмисники зв’язали та побили відомого адвоката


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити