image
 |  5 30 Жовтня 2018 | 16:05

Реалії ковельського двору, який видно з вікна (ФОТО)

Волинянка розповіла про свій двір у центрі Ковеля.
Цим Олександра Приймачук поділилася на сторінці«Я люблю Ковель» у facebook.
«Доброго дня. Усім хочу показати вам двір в якому живу, який знаходиться в самому центрі міста за міською радою. Скільки пам'ятаю стільки у нас в дворі і паркуються всі кому не вистачає місця біля аптеки, то ями звичайно, що будуть, але сьогодні хочу про дитячий майданчик. Мені 29 років і скільки пам'ятаю стільки він і стоіть і на сьогоднішній день від нього лише сама назва, але ні демонтовувати ні ставити новий так ніхто і не збирається. І буде скоріш за все це, до тих пір, поки якась дитина не виколе око, або не розібє голову об качелю, якщо її ще можна так назвати», – зазначає Олександра.

Жінка описує дитячий майданчик у дворі:
«Почнемо з дитячоі гірки – я думаю коментарі тут зайві. Скрізь стирчать 10-сантиметрові цвяхи. Тенісний стіл, який років так 10 вже не використовується за призначенням, а по ньому просто лазять діти і кожен раз я спостерігаю як хтось біжить з плачем, бо вдарився об металевий кут. Качеля в нас це взагалі якесь чудо. Там має бути, або якись деревяний каркас, або шина від колеса, але їїтам або крадуть, або просто нову нікому причепити. Найголовніше те, що ця конструкція важить певно кілограм до 100 і діти її постійно розгойдують і не дай Бог ця річ когось вдарить – це як найменше рвані рани і струс мозку».

«А ще в нашому дворі найкращі атракціони це залишки ремонтних робіт – старі двері біля під'їзду, які прикривають яму до підвалу, бетонні круги, які залишились від заміни теплотрасси чи водопроводу, частини старих стовпів і це все повторюсь за рогом від міськоі ради, не потрібно далеко йти. Отож шановні чиновники і начальники жеків дуже сильно надіюсь що ви звернете увагу і хоча б демонтуєте весь цей непотріб, не говорячи вже про нове, поки хтось не постраждав», – йдеться у дописі Олександри Приймачук.




















Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити