image
 |  2 7 Листопада 2018 | 11:56

В «Укрпошті» 32 посадовці торік отримали 64 млн грн зарплати

У 2017 році 32 співробітники ПАТ "Укрпошта" одержали річну заробітну платню, розмір якої перевищив 1 млн гривень. Загалом їм торік було виплачено 64,1 млн гривень.
Про це пишуть Українські новини з посиланням на видання НСЖУ "Журналіст України".
Як зазначається, найдорожче на держпідприємстві оцінили роботу першого заступника генерального директора з фінансів Олександра Чернявського – понад 6,5 млн гривень на рік.
Примітно, що за останні 2 роки ця цифра суттєво зросла. Ще у 2016 році середня зарплатня Чернявського складала 265 тис. гривень на місяць, а в 2017-му вона зросла до "скромних" 543 тис. гривень на місяць.
І це при тому, що в червні Чернявський під час зустрічі з активістами НСЖУ заявляв, що підприємство перебуває на межі банкрутства, й просив у видавців відтермінувати розрахунок з редакціями, яким на той момент пошта заборгувала 260 млн гривень.
Другу за величиною зарплату отримує заступник гендиректора "Укрпошти" Олександр Перцовський. За рік він заробляє трохи більше 6 млн гривень. Його заробіток теж суттєво зріс, адже в 2016 році йому платили 300 тис. гривень на місяць, а вже у 2017-му – понад 508 тис. гривень.
Водночас очільник головної пошти країни Ігор Смілянський з майже 4 млн гривень заробітку за рік опинився лише на третьому місці в зарплатному рейтингу підприємства.

Нагадаємо, "Укрпошта" вимагає підвищити тарифи на доставку пенсій у села, погрожуючи припинити доставку пенсій та закрити 5-7 тисяч відділень у сільській місцевості, якщо цього не буде зроблено.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити