image
 |  7 22 Листопада 2020 | 20:16

Ніхто не має права ревізувати рішення виборців, — Андрій Бадзюнь про абсурдне рішення Нововолинської ТВК

Сьогодні я з великим подивом і обуренням дізнався, що Нововолинська територіальна виборча комісія не зареєструвала мене депутатом міської ради. Посилаючись на якісь надумані, юридично нікчемні причини та мотиви.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук кандидат у депутати Нововолинської міської ради від ВО «Свобода» Андрій Бадзюнь.

"Люди можуть мати різні погляди та бачення. Але ніколи, за жодних обставин, не можна дозволяти собі переходити межу та використовувати владні повноваження для боротьби зі своїми політичними опонентами.

Сьогодні я з великим подивом і обуренням дізнався, що Нововолинська територіальна виборча комісія не зареєструвала мене депутатом міської ради. Посилаючись на якісь надумані, юридично нікчемні причини та мотиви", — йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНововолинська ТВК відмовляється реєструвати свободівця Андрія Бадзюня депутатом міської ради

"Хочу нагадати, що за ВО «Свобода» на останніх виборах віддали свої голоси близько 12,23% виборців міської ОТГ. У той же час, за мене як кандидата на посаду Нововолинського міського голови віддали свої голоси близько 18,5% виборців міста Нововолинська та навколишніх сіл.

Не буду переповідати всю абсурдність і безглуздість такого рішення, оскільки завтра сподіваюся отримати офіційні документи з ТВК із цього приводу. Але вже можу однозначно сказати: подаватиму на таке рішення ТВК до суду. Бо ніхто не має права ревізувати рішення виборців. Як би комусь не засліплювало очі бажання отримати всю повноту влади в місті", — додає Андрій Бадзюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шулерство у Нововолинській міськраді: перший день роботи нового мера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити