image
 |  14 22 Листопада 2020 | 16:57

Нововолинська ТВК відмовляється реєструвати свободівця Андрія Бадзюня депутатом міської ради

Як стало відомо «ВолиньUA» з поінформованих джерел, Нововолинська територіальна виборча комісія збирається відмовити депутату від ВО «Свобода» Андрію Бадзюню в реєстрації депутатом Нововолинської міської ради.

При цьому, як інформує джерело, члени ТВК, підконтрольні нардепу Ігорю Гузю, вишуковують надумані підстави, аби прийняти завідомо неправочинне рішення.

Раніше Нововолинська ТВК уже прийняла одне притизаконне рішення, оголосивши нового мера Нововолинська за відсутності кворуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шулерство у Нововолинській міськраді: перший день роботи нового мера

З усього цього можна зробити висновок, що теперішня команда Ігоря Гузя патологічно побоюється свободівця Андрія Бадзюня, розуміючи, що його прихід у Нововолинську міську раду кардинально «сплутає їхні карти» і не дасть їм змоги монопольно управляти містом.

Разом із тим, зрозуміло, що подібні факти шулерства із Законом не можуть залишитися поза увагою як правоохоронних органів, так і керівництва ВО «Свобода».

Як нагадує «ВолиньUA», свободівець Андрій Бадзюнь на цьогорічних виборах здобув мандати депутата Волинської обласної ради та Нововолинської міської ради. Цієї п'ятниці він склав мандат депутата Волинської обласної ради у зв'язку з обранням депутатом Нововолинської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили остаточний список депутатів Волиньради та дату першої сесії

Про подальший перебіг подій «ВолиньUA» інформуватиме.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити