image
 |  5 20 Листопада 2020 | 16:35

Шулерство у Нововолинській міськраді: перший день роботи нового мера

Новий мер Нововолинська Борис Карпус, який є протеже нардепа Ігоря Гузя, розпочав свою роботу в статусі міського голови з грубого порушення закону.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Сесія Нововолинської міської ради нового скликання розпочалася з офіційного оголошення результатів виборів. Голова ТВК Віктор Порплиця запропонував затвердити порядок денний, в якому значилися питання про обрання міського голови і затвердження депутатів міської ради. Однак, за нього проголосували лише 17 депутатів. Між тим, згідно кворуму, мінімально необхідна кількість для прийняття такого рішення становить 18 депутатів. Всього ж у Нововолинській міськраді 34 депутати.

Відсутність кворуму спантеличила голову місцевої ТВК. Проте, прислухаючись до побажань присутнього на засіданні нардепа Ігоря Гузя, Віктор Порплиця поставив питання на голосування вдруге. А коли стали очевидно, що кворуму таки немає, бо "за" голосує так само 17 депутатів, вирішив закрити на це очі. І оголосив Бориса Карпуса обраним міським головою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині фірма з ремонту доріг навигравала тендерів на пів мільярда гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити