image
 |  0 8 Серпня 2022 | 15:14

Службовець міськради на Волині привласнив 2 мільйони

Сьогодні, 8 серпня, слідчі ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури оголосили про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю, який привласнив понад 2 млн гривень державних коштів.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині

Директор підприємства шляхом зловживання своїм службовим становищем з метою привласнення державних коштів в особливо великих розмірах, склав та посвідчив своїми підписами завідомо неправдиві документи щодо використаного матеріалу поліетиленової плівки (геомембрани), під час будівництва полігону твердих побутових відходів в одному із міст Волинської області.

Внаслідок вкладання неякісної поліетиленової плівки, яка є значно тоншою і дешевшою за ту, що передбачена в проектно-кошторисній документації та яка не відповідає вимогам ДБН, шкідливі речовини з відходів можуть проникати у грунт та підземні води, що може спричинити екологічну катастрофу.

Через незаконні дії службовця одна із міських рад області зазнала збитків на суму понад 2 мільйони гривень.

Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити