image
 |  5 9 Травня 2021 | 17:13

10 школярів з Волині привезли нагороди з Міжнародного конкурсу ілюстрацій (ФОТО)

Вихованці Володимир-Волинської дитячої художньої школи та Устилузької школи мистецтв отримали дипломи лауреатів та відзнаки в конкурсі малюнків "Ілюстрація до народної казки".

Про це пише Конкурент із посиланням на Суспільне.

На VI Міжнародному конкурсі малюнків відзнаки отримали десять школярів, – розповіла Суспільному заступниця директора художньої школи Ірина Надюкова.

Художня школа не вперше бере участь в конкурсі, який традиційно відбувається раз на два роки.

"Цього року, окрім учнів, відзнаку за кращу колекцію робіт, надісланих на конкурс, отримала наша школа", – зазначила Ірина Надюкова.

Усього на конкурс від школи надіслали приблизно 30 робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як завершилася «Шопенівська весна» у Луцьку?

Дипломами лауреата VI Міжнародного конкурсу малюнку "Ілюстрація до народної казки" нагородили Анжеліку Дубчук, Анастасію Зданавічуте, Уляну Рижкову, Діану Смірнову і Євгенію Терновецьку та учениць Устилузької школи мистецтв Маргариту Кислянку і Вікторію Прогонюк.

Спеціальну відзнаку журі отримали Івонна Гудвілович, Євгенія Сахарук. Також дипломом переможця нагороджено ученицю Устилузької школи мистецтв Марію Бугай.

Усього на конкурс з різних країн надійшло 3 405 робіт, зокрема з Білорусі, Болгарії, Індії, Казахстану, Китаю, Литви, Польщі, Росії, Румунії, Сербії, Туреччини та України.

Нагадаємо, у березні цього року три учениці Володимир-Волинської дитячої художньої школи здобули перемогу в міжнародному конкурсі дитячої творчості в місті Нова Загора (Болгарія).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський національний університет закликають відрахувати доньку судді за ганебні заяви

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити