image
 |  5 24 Січня 2020 | 18:12

11 постраждалих за добу: Волинь атакували шахраї

За минулу добу до підрозділів поліції Волині звернулося 11 громадян із заявами про шахрайства. Загалом зловмисники ляхом обману та зловживання довірою незаконно заволоділи десятками тисяч грн. За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення зловмисників до відповідальності.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Шахраї виманювали гроші, вдаючись до різноманітних хитрощів. Зокрема, під приводом купівлі чи продажу товарів через мережу Інтернет зловмисники незаконно одержали майже 58 тис. грн.

У Ківерцівському районі та в Луцьку під приводом розблокування банківської кратки та начебто перешкоджанню викраденню коштів з банківської кратки зловмисники виманили в громадян понад 43 тис. грн.

У Луцьку неподалік авторинку по вулиці Єршова шахраї ошукали на 2,4 тис. дол. США жител Одеси.

Учора в обласному центрі до 89-річної пенсіонерки зателефонував невідомий та, назвавшись працівником правоохоронного органу, під приводом звільнення онука від кримінальної відповідальності нібито за скоєне ДТП, виманив у потерпілої 26 тис. грн.

Поліцейські вкотре застерігають громадян про необхідність бути пильними та обачними. Не довіряти випадковим людям, замовляти та продавати товари на сайтах, пересвідчившись у їх достовірності та законності.

Читайте також: У Луцьку водій BMW хотів «порішати» з патрульними (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити