image
 |  2 7 Листопада 2018 | 11:43

У Луцьку на історичній вулиці появиться новобудова

На вулиці Богдана Хмельницького планують побудувати багатоповерхове офісне приміщення.
Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 листопада.
Як пояснив начальник управління містобудування та архітектури міськради Веніамін Туз, на огородженій нині парканом ділянці неподалік від будівлі міської ради планують спорудити чотириповерховий будинок.
Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз розповів, що на засіданні міської ради від 22 грудня 2017 року ухвалили рішення міської ради «Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Даргомижського, П’ятницька Гірка, Богдана Хмельницького, Ковельська, Набережна у місті Луцьку».
Члени виконкому погодили проект детального плану території в межах вулиць Даргомижського, П’ятницька Гірка, Богдана Хмельницького, Ковельська, Набережна.
«Пропозиції громадськості щодо проекту містобудівної документації відсутні, тому план території залишили без змін. Ця ділянка розташована буквально за декілька будинків від міської ради.», – зазначив Веніамін Туз.

Відомо, що офісне приміщення належатиме компанії, яка займається аптечним бізнесом.
Нагадаємо, що у червні 2017 року,  жителі будинку №29 на вулиці Богдана Хмельницького були стурбовані майбутнім будівництвом поряд з їх будинком. Адже під землею, де планують розпочати будівництво, проходить стара польська каналізація, якої немає у сучасних планах.

Як інформували мешканці, одному із жителів цього будинку депутат Луцької міської ради Сергій Була пропонував кімнату за те, аби люди дали дозвіл на будівництво впритул до їхніх осель. Народний обранець дуже переймався долею будівництва цього будинку, що особисто прийшов поспілкуватися із жителями будинку №29.

Згідно державних актів право власності на земельну ділянку виданий Світлані Гордійчук ще у 2007-му році для будівництва та обслуговування офісу, аптеки та аптечного складу. Чи планують там зводити аптечне приміщення чи то буде офісний будинок покаже час.
[caption id="attachment_110407" align="aligncenter" width="467"] автор фото ВолиньPost[/caption]

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити