image
 |  11 18 Травня 2020 | 23:09

14 земельних ділянок та автомобіль «ВАЗ»: що у декларації сільського голови Світязя?

Незабаром розпочнеться літній сезон відпочинку на популярному курорті Волині - озері Світязь. Редакція ВолиньUA вирішила поцікавитися, що у декларації сільського голови Світязя Цвида Миколи Васильовича.

В електронній декларації пан Микола вказав, що його сім'я має у власності житлові будинки, земельні ділянки, які знаходяться у Світязі, три транспортні засоби та с/г техніка.

Зокрема, у сім'ї Цвида є 3 житлові будинки, 2 з яких - у власності батька сільського голови, а один будинок - у власності самого Миколи Васильовича. Зазначимо, що ще один будинок в процесі будівництва, який згідно декларації "повністю або частково побудований з матеріалів чи за кошти суб'єкта декларування або члена його сім'ї".

Багатий пан Микола на землю, адже у декларації зазначено аж 14 земельних ділянок, і всі вони знаходяться у Шацькому районі, зокрема у селі Світязь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА дали туманні пояснення щодо доплат медикам

3 ділянки належить Миколі Васильовичу, ще 7 - у власності його батька, 2 - у дружини, проте ще 2 участки землі пані Валентина орендує.

Що ж стосується транспортних засобів, то сільський голова Світязя має два мотоцикли та автомобіль ВАЗ, вартість яких - не вказана у декларації.

Що ж стосується грошей, то Микола Цвид отримав 250 288 гривень річної зарплати.

Зазначимо, що Цвид Микола Васильович був вкотре обраний сільським головою Світязя у 2015 році, безпартійний, йшов від Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити