image
 |  7 27 Березня 2020 | 18:03

150 мільйонів на боротьбу з СОVID-19 від «Епіцентру»: про Волинь забули?

Група компаній «Епіцентр» спішить розповідати про те, як вони передбачила 150 млн. грн. на першочергові потреби медицини. Проте, у тому переліку на допомогу медикам не згадується про допомогу волинським медикам.

У пресслужбі розповідають, що з початку розповсюдження коронавірусної інфекції в Україні засновник компанії «Епіцентр» «екс-регіонал» Олександр Герега створив оперативний штаб із допомоги країні у протидії епідемії та сформували перший транш фонду у розмірі 150 млн. грн. на першочергові потреби медичної галузі. .

Зокрема, Вадим Новинський опікуватиметься забезпеченням Херсонської та Миколаївської областей, Юрій Косюк – Вінницької та Черкаської, Олександр Ярославський – Харківської, Рінат Ахметов – Івано-Франківської, Львівської, Луганської та Донецької областей, Віктор Пінчук – Дніпропетровської, Андрій Ставніцер – Одеської області, Олександр та Галина Гереги – Хмельницької.

Таким чином група компаній «Епіцентр» «купила» собі лояльність уряду Зеленського та продовжила працювати у період оголошеного карантину. Медична допомога від бізнесу «екс-регіоналів» оминула Волинську область?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На карантинних постах Волині відсутні прилади для вимірювання температури

Варто зазначити, що 16 січня 2014 року Олександр Герега проголосував за «диктаторські закони». Після втечі Віктора Януковича 21 лютого вийшов з фракції «Партії регіонів». У жовтні 2014 року був знову обраний депутатом Верховної Ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити