image
 |  2 27 Жовтня 2021 | 20:02

16-річному винуватцю смертельної ДТП у Харкові оголосили підозру

Підозрюваному найближчим часом оберуть запобіжний захід.

16-річному підлітку, який у Харкові вчинив смертельну ДТП, 27 жовтня оголосили підозру. Йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Батько займається м'ясом, мати — цінними паперами: що відомо про батьків 16-річного винуватця ДТП у Харкові

Батько займається м'ясом, мати — цінними паперами: що відомо про батьків 16-річного винуватця ДТП у Харкові

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Аварія сталася у Харкові на перехресті вулиць Гагаріна та Одеської 26 жовтня близько 20:40. Слідство встановило, що автомобіль Infiniti, за кермом якого був 16-річний хлопець, поїхав на червоний сигнал світлофора та врізався у Chevrolet.

На місці ДТП загинув загинув 58-річний чоловік, водій Chevrolet. Ще трьох пасажирів Infiniti, двох 19-річних хлопців та 16-річну дівчину, з важкими травмами госпіталізували.

16-річному хлопцю, який був за кермом Infiniti інкримінують ч.2 ст.286 КК України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі. Неповнолітньому також найближчим часом оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, у Харкові ввечері 26 жовтня сталася серйозна ДТП. Там водій легковика на величезній швидкості намагався проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора та влетів у інше авто. Внаслідок чого на місці загинув чоловік, ще троє людей потрапили до лікарні з травмами різного ступеня важкості.

Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet Aveo загинув на місці, троє пасажирів Іnfiniti – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина - з важкими травмами доправлені до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині за участі службового авто: відповіли, хто винен

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити