image
 |  0 14 Липня 2021 | 09:20

17-річному луцькому паpаолімпійцю необхідно 500 тисяч гривень на операцію

17-річному спортсмену Національної збірної України з лижних перегонів і біатлону серед спортсменів із порушеннями зору, лучанину Петру Жукалюку необхідно зібрати 500 тисяч гривень на операцію. Хлопець має лише 4% зору, до того ж, у нього діагностували рак.

Про це повідомляють «Волинські Новини».

Пост про допомогу опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці засновниця Благодійного фонду «З Богом у серці» Марія Бадалян.

«Знаю Петра особисто – дуже мудрий, добрий, щирий, понад усе турбується про маму, більше ніж про себе, тому мовчазно терпить будь-який біль, і, як би погано не було, завжди усміхається і відповідає: «Все добре, ви тільки не хвилюйтесь, мамо».

Зараз Петра з Луцька направили у Київ до Національного інституту раку, він потребує операції, яка, з Божою поміччю, дасть йому змогу подолати рак – на нього чекає видалення пухлини і заміна кульшового суглобу на імплант. Підходить імплант тільки закордонний, тому на операцію потрібно 500 тисяч гривень.

Коли я бачу, як бореться Петро, коли чую від його мами, як мужньо і смиренно він приймає і проходить усі випробування та виклики, я думаю: чи мені опускати руки?

Бо саме так хочеться вчинити щораз, коли дивишся на суму збору – вона видається страшною і непідйомною.

Відразу думаю, а як в цей момент почуває себе Петро?

Як часто йому хочеться опустити руки?

Адже і хвороба, і лікування від неї теж є страшними і непідйомними», – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позитивчик: молодий лучанин поспилював штирі, які рвали людям взуття на «незаконній» стежці (ФОТО)

Петро дуже переживає, коли хвилюється мама, зазначає Марія Бадалян. Він хоче її захистити. Зайвий раз не скаже навіть, як болить, що болить. Завжди «все добре». І материнське серце рветься ще дужче.

Станом на 11 липня вдалося зібрати 31 094 грн.

Залишилось - 468 906 грн.

Мета: операція по видаленню пухлини і заміні кульшового суглобу для 17-річного параолімпійця Петра Жукалюка, який веде боротьбу із саркомою Юїнга.

Допомогти Петру у його боротьбі за життя:

Картка Благодійного Фонду «З Богом у серці»:

4246 0010 0224 4295 (працює і для міжнародних переказів із конвертацією у гривні. При потребі вказати ім‘я, вказуйте назву фонду Z Bogom u serdsi, або ім’я директора фонду – Бадалян Марія/ Badalian Mariia)

Пошук за назвою у Приват24: Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Швидке посилання на переказ для клієнтів будь-якого українського банку: http://bit.ly/3gCzrQy

Як ми писали, 20 червня, на території закладу «Луцька Венеція», що у Центральному парку імені Лесі Українки, відбувся благодійний ярмарок, під час якого збирали кошти для онкохворого Петра Жукалюка, який мріє одужати і у майбутньому стати тренером паралімпійської збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святкували всім селом: волинянка відзначила столітній ювілей (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити