image
 |  4 13 Липня 2021 | 23:31

Позитивчик: молодий лучанин поспилював штирі, які рвали людям взуття на «незаконній» стежці (ФОТО)

У соцмережі розповіли про молодого лучанина з маленькою акумуляторною "бжикалкою", який поспилював штирі, що рвали людям взуття на «незаконній» стежці.

Про це написав у фейсбук-спільноті "Теревеньки про Луцьк" дописувач Volodar Afon.

"Кому хотілось позитивних новин??

Ось Позитивна.

Іду я з моста на Шевченка до Нової Лінії і зустрічаю на стежці парубка із маленькою акумуляторною "бжикалкою", шось там собі робить та й робить на тій стежині. Я вже його пройшов, а тоді думаю СТОП! Треба спитати, що він такого робить, бо чуйка мені підказувала, що він займається благоустроєм Суспільного Простору і при тому не схоже що є працівником комуналки..." - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь отpимала 7 мільйонів – на пpитулки для жеpтв домашнього насильства

"В такім разі він гідний віддяки, подумав я! І знаєте, він справді ніякий не комунальник, він там навіть не живе близько. Колись тільки жив і каже: учора десь вичитав у пабліках, що люди на штирях, що стирчать із землі взуття рвуть вже багато років, а хтось шину порвав...

То він узяв свій інструмент і пішов зрізати ті стирчалки, ще молота взяв, аби збити гострі камені... Коротше: коли я проходив, то він уже закінчував роботу і збирався йти.

Ймення героя сучасності Назар. Хто його упізнає - обов'язково тегніть)", - додає Volodar Afon.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над волинським небом триває льотна зміна пілотів тактичної авіації

"Ці всі "незаконні" стежки комунальникам до одного місця, вони ніколи там не зроблять благоустрій, де людям треба, але їм не треба. Ми у свої 20+ з друзями теж іноді шось лагодили в місті.

Добре, що такі хлопці досі ще десь беруться, близька тема отаке діло!) Повага Назарові!" - резюмує дописувач соцмережі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити