image
 |  0 16 Березня 2021 | 11:22

19 березня у Луцьку «Волинь» пpиймає «ВПК-Агро»: вхід вільний!

«Волинь» продовжує свій шлях у Першій лізі чемпіонату України. 19 березня наша команда проведе першу офіційну домашню гру року проти «ВПК-Агро» з Магдалинівки. Матч відбудеться у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок – 17:00.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Епідемічна ситуація дозволяє нашому клубу провести цю гру з присутністю глядачів на трибунах (не більше 50% місткості стадіону) - звісно ж, за умови дотримання усіх необхідних вимог. Вхід на перший домашній матч року буде вільним!

Тож – запрошуємо наших уболівальників та усіх, хто скучив за живим футболом, підтримати рідну команду! Гучні трибуни домашнього стадіону дуже допоможуть нашим футболістам у нелегких баталіях чемпіонату України!

Крім того зазначимо, що обов'язковою умовою для усіх глядачів при перебуванні на стадіоні є наявність та використання засобів індивідуального захисту, температурний скринінг при вході на стадіон, а також дотримання санітарної дистанції під час матчу. Просимо прийняти до уваги, що вхід глядачів на територію стадіону відбуватиметься виключно через центральний вхід з боку проспекту Василя Мойсея.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 15 туpі «Волинь» в Одесі мінімально поступилася «Чорноморцю»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити