image
 |  14 10 Листопада 2023 | 21:44

20-річний волинянин передавав ув'язненим наркотики

20-річного жителя села Затурці Луцького району викрили під час спроби пронести у місця несвободи метадон, бупренорфін та амфетамін задля передачі ув’язненим.

Готові до збуту психотропи вилучили правоохоронці і під час санкціонованого судом обшуку його оселі, – інформує пресслужба обласної прокуратури.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Луцької окружної прокуратури суд визнав 20-річного жителя села Затурці Луцького району винуватим у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту в місцях позбавлення волі наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Зранку 8 березня 2023 року молодика було викрито під час спроби пронести у місця несвободи метадон, бупренорфін та амфетамін задля передачі ув’язненим.

Наступних 6 років волинянин проведе за ґратами. Окрім того, у нього буде конфісковане все належне йому на праві власності майно.

Досудове розслідування: Луцьке РУП ГУНП в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин ухилявся від призову: як його покарали?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити