image
 |  7 23 Жовтня 2019 | 11:41

22-річний волинянин забив до смерті юнака

Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба поліції Волиснької області.

У вересні до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання помер 18-річний місцевий житель. У результаті проведення судово-медичної експертизи з’ясувалося, що хлопець помер внаслідок отримання тілесних ушкоджень.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що напередодні, під час відпочинку у місцевому парку потерпілого побив знайомий. Ним виявився 22-річний житель Ковеля.

Читайте також: Скандальному податківцю у Луцьку спалили авто: що відомо про ДФСника

Наразі, слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне тяжке тілесне ушкодження. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція статті передбачає покарання від семи до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити