image
 |  7 5 Червня 2020 | 18:15

Раніше судимий ковельчанин побив ровесника: прокурори скасували незаконне закриття справи

Ковельська місцева прокуратура скасувала постанову Ковельського відділу поліції про закриття кримінального провадження про заподіяння 12 грудня 2019 року 24-річним раніше судимим волинянином тілесних ушкоджень 25-річному громадянину поблизу одного із барів у Ковелі.

Про це інформують у пресслужбі прокуратури Волинської області.

Прокурори з'ясували, що слідчі поліції закрили провадження у зв’язку з відсутністю в діях чоловіка складу кримінального правопорушення.

При цьому вони не допитали потерпілого й навіть не визнали його потерпілим, не встановили обставин вчинення правопорушення, не провели слідчого експерименту й не призначили експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинян лякають новим посиленням карантину: в уряді назвали умову

Після скасування прокурорами незаконної постанови слідчих про закриття провадження чоловікові повідомлено про підозру у заподіянні потерпілому легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 125 КК України, покарання – до двох років обмеження волі).

Нині обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні скеровано до суду, який і обере зловмиснику міру покарання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити