image
 |  2 19 Листопада 2018 | 18:41

У Луцьку вшанують пам'ять жертв Голодомору

24 листопада у Луцьку вшанують пам’ять жертв Голодоморів в Україні. 

Про це йдеться в розпорядженні секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта, пише Район.Луцьк.

Зокрема о 15:00 стартує скорботна хода від Театрального майдану до Замкової площі. О 15:30 відбудеться панахида за померлими від голодомору 1932-33 років. О 16:00 розпочнеться громадська акція «Запали свічку!». 

Підприємствам у цей день рекомендовано вивісити Державний прапор України зі скорботною стрічкою на приміщеннях. Також просять утриматися від проведення розважальних заходів. 

«Заборонити звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства та на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», – йдеться в документі. 

Також до керівників транспортних підприємств міста звернуться щодо заборони музичного супроводу у пасажирському транспорті та організації зупинки транспортних засобів і подачі ними відповідного звукового сигналу під час «Хвилини мовчання» о 16:00. 

На час проведення скорботної ходи на майдані Братський міст призупинять рух транспорту. Також обмежать заїзд на Замкову площу, зупинять рух транспорту на вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі під час проведення скорботних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Канаді відкриють монумент жертвам Голодомору в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити