image
 |  0 10 Листопада 2017 | 15:52

У Луцьку під податковою мітингують водії «на бляхах»

Під стінами Головного управління ДФС у Волинській області зібралися на мітинг власники автомобілів "на євробляхах".

Протест автомобілісти влаштували у п'ятницю, 10 листопада. Про це повідомляє Волинь24.

"6 вересня організація проводила в Києві загальноукраїнську акцію. Після цього керівництво комітету з податкової митної політики пообіцяло що розробить відповідний закон, який знайде вихід із ситуації і дасть людям можливість купувати доступні автомобілі. Так, як це відбувається у всіх країнах-сусідах", - розповів учасник руху "Авто.Євро.Сила", підприємець Ігор.

Читайте також: Майже 236,6 тисячі автівок з іноземною реєстрацією знаходяться на території України незаконно

За його словами, Румунія, Польща, Литва, Німеччина та інші країни Європи продають доступні автомобілі, які можна купити за одну-дві заробітні плати. 

"На жаль, у нашій країні це неможливо і ми сподівалися, що до листопада відповідний закон все ж приймуть. Адже він дасть можливість не тільки нам розмитнити автомобіль, а й зробить питання розмитнення доступним для українців", - вважає Ігор.

"На жаль останні події які відбувалися у Києві, Одесі, показали, що відбувається тиск на водіїв, які мають автомобілі з іноземними номерами", - додав чоловік.

Зазначимо, в Одесі поліція, митники та прикордонники виходять у спільні рейди. Серед порушників правил на дорозі, шукають машини, які незаконно перебувають в Україні. 

Вітдак, учасники "Авто.Євро.Сила" вийшли на мирну акцію під стіни ДФС, аби там пояснили, на якій підставі відбуваються утиски "бляхарів". 

Натомість керівник митниці Віктор Кривіцький запропонував мітингарям отримати відповіді на їх запитання у понеділок у селі Римачі.

[su_slider source="media: 25320,25321,25322,25323,25324"]

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити