image
 |  115 4 Грудня 2023 | 19:46

29-річна жінка викинула з сьомого поверху цуценя

У Києві 29-річна жінка викинула з вікна 7-го поверху двомісячну собаку, яку вона недавно придбала для себе на місцевому ринку, повідомляє поліція Києва.

Про це пише УНН.

Повідомляється, що до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на вулиці Архипенка з вікна викинули цуценя.

"Правоохоронці зʼясували, що 29-річна уродженка Херсонської області викинула з вікна 7-го поверху двомісячну собаку, яку вона недавно придбала для себе на місцевому ринку. Від отриманих травм цуценя загинуло", - ідеться в повідомленні.

Також, поліцейським стало відомо, що напередодні стосовно неї слідчими було скеровано обвинувальний акт за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

"Слідчим відділом за погодженням з Оболонською окружною прокуратурою порушниці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами", - інформує поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку матері з дитиною допомогли дістатися додому

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити