image
 |  7 24 Березня 2020 | 12:19

29-річний лучанин сів за грати, бо викрав авто

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав 29-річного лучанина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Нагадаємо: у січні, до поліції із заявою звернувся 36-річний житель Луцького району. Чоловік повідомив, що по вулиці Івана Франка в селищі Торчин невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ 2106». Правоохоронці встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв раніше судимий 29-річний житель Луцька.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Після завершення досудового розслідування кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав 29-річного лучанина винним у вчиненні інкримінованого злочину, та призначив йому покарання – позбавлення волі строком 5 років без конфіскації майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невидимий велосипедист: неподалік Луцька авто ледве не збило людину (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити