image
 |  2 10 Грудня 2019 | 18:54

35-річний волинянин торгував боєприпасами (ФОТО)

Учора, 9 грудня, слідчі детективи Головного управління Національної поліції у Волинській області у співпраці зі співробітниками обласного управління СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області затримали 35-річного жителя Ковельського району під час збуту ним патронів. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Правоохоронці задокументували два факти незаконного збуту та зберігання волинянином боєприпасів. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього вилучили патрони, калібру 7,62 мм, які використовують для стрільби з автоматичної вогнепальної зброї. Окрім того, в ході досудового розслідування у волинянина також вилучили різноманітні патрони за місцем його тимчасового працевлаштування в обласному центрі.

Слідчі поліції Волині повідомили, затриманому громадянину, про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: У Луцьку знову спіймали водія маршрутки, який грубо порушив ПДР (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити