image
 |  4 30 Серпня 2019 | 18:56

На Волині затримали чоловіка, який перебував у розшуку (ФОТО)

28 серпня, близько 16 години, у Нововолинську поліцейські охорони затримали чоловіка, який разом із подільником серед білого дня пограбував продуктовий магазин.

Про це повідомляє прес-служба Управління поліції охорони у Волинській області.

На службу "102" прийшло повідомлення, що двоє чоловіків перебуваючи в продуктовому магазині , що знаходиться в мікрорайоні Шахтарський, нанесли декілька ударів продавчині магазину та викрали з каси біля 3000 тисяч гривень.

Оперативне сповіщення та достатність прикмет грабіжників дозволили поліцейським охорони оперативно затримати одного з чоловіків , який приймав участь у пограбуванні магазину.

На місце затримання викликали слідчо-оперативну групу Нововолинського відділу поліції. Особу затриманого встановили: це 37-річний мешканець Нововолинська, раніше судимий, перебуває в розшуку.

Читайте також: На Волині спіймали 23-річного збоченця

Відповідно до вчиненого, затриманому загрожує покарання за ст.186 ч.2 (грабіж)Кримінального кодексу України, а це позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.У Нововолинську поліцейські охорони затримали чоловіка, який разом із подільником серед білого дня пограбував продуктовий магазин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити