image
 |  2 27 Лютого 2018 | 12:45

Донька понад 30 років жила з мумією своєї матері

В одній із квартир Миколаєва знайшли тіло жінки, яке пролежало там 30 років. Разом із мумією матері, в квартирі всі ці роки жила її донька.
Жінку госпіталізували у важкому стані. Житло було відрізане від газу, води та електрики, - повідомляє Кореспондент із посиланням на сайт міста Миколаєва.
Рятувальники і поліція відчинили двері в одній з квартир Миколаєва, де виявили жінку із всиханням ніг і тіло її матері.
Зазначається, що квартиру в одному з багатоповерхових будинків в Заводському районі відчинили для надання допомоги її мешканці.
Як повідомляється, в приміщенні була виявлена ​​жінка із зовнішніми ознаками всихання кінцівок ніг, після чого в ході огляду приміщень квартири в одній з кімнат було виявлено також муміфіковане тіло матері постраждалої.
Вік мумії складає приблизно 30 років. Весь цей час дочка жила з тілом померлої матері в жахливих умовах: квартира всипана сміттям, відсутні світло, вода і газопостачання.
Постраждалу жінку з травмами ніг госпіталізували в лікарню. Попередньо, кінцівки доведеться ампутувати через сильне всихання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити