image
 |  0 8 Вересня 2018 | 13:33

5 українських прикордонників потрапили у лікарню через хімічний викид у Криму

Серед всіх українських прикордонників, які поскаржилися на погане самопочуття через хімічний викид в Криму, п'ятеро були госпіталізовані. Про це повідомив представник Державної прикордонної служби Олег Слободян.
Про це повідомляє "Громадське".
За його словами, в цілому 7 вересня на погане самопочуття поскаржився 41 прикордонник.
"Що стосується прикордонників, то насправді 41 прикордонник звернулися зі скаргами на погане самопочуття до медиків, це запаморочення, нудота, першіння в горлі, в деяких - висип на шкірі. З них п'ятеро вимагають більш детального обстеження, тому вони спрямовані в наш Одеський госпіталь і там більш кваліфіковано і глибоко буде вивчено причини, які спровокували ці симптоми", - пояснив Слободян.

Він додав, що на Херсонщині знаходяться медики з Одеси, які обстежують прикордонників.
"Але вони знову ж готові надати допомогу і місцевим жителям, які можуть звернутися. Так само можуть звернутися громадяни України з окупованого Крим", - зазначив він.

Нагадаємо, в місті Армянську на півночі анексованого Криму стався викид в атмосферу речовини невідомого походження. На металевих предметах, дахах будинків, на листі дерев утворився маслянистий наліт, що має жовтуватий відтінок.
Спочатку представники окупаційної влади не визнавали проблеми, однак 4 вересня "кримська влада" вперше заявила, що гранично допустима концентрація сірчистого ангідриду в Армянську та прилеглих селищах перевищила норму. Дітей евакуювали, місцевих жителів закликали якомога менше часу проводити просто неба.
Завод з виробництва діоксиду титану - філія ТОВ "Титанові інвестиції" повністю припинить роботу в неділю, 9 вересня.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму стався викид невідомої речовини на хімічному заводі (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити