image
 |  0 12 Березня 2019 | 22:02

6 типів людей, схильних до зрад

Чи можна вберегти кохання від зрад? Якщо воно справжнє, зріле, самодостатнє, то в зрадах немає потреби. Коли любов - хвороба, самоствердження, споживацтво, то зрада замикає цей логічний ряд. Вона неминуча і навіть необхідна, як ліки від нездорової любові. Звичайно, краще не хворіти на цю "недолюбов" і не зв'язуватися з людьми, які не здатні любити, але вміють зраджувати.

На жаль, існують такі типи людей, для яких зрада - норма, риса характеру або спосіб життя, - пише allwomens.ru.

Азартні гравці

Люди цього типу належать до життя як до гри. Вони все роблять граючи, що дозволяє отримувати задоволення не тільки від результату, але й від самого процесу. Метою гри і в чоловіків, і в жінок цього типу є сексуальні або любовні перемоги. Як правило, заради пригод на стороні вони не руйнують свої сім'ї. "Гравці" чітко розділяють азартний секс і стабільність сім'ї. Вони теж потребують спокою, підтримки, розуміння, які можуть отримати тільки від істинно близьких людей. Але таке життя схожа на рулетку: везіння в зрадах дуже нестабільне.

Шукачі щастя

Одні знаходять щастя в єдиній людині і зупиняються, а іншим цього замало, і вони починають колекціонувати людей і задоволення. Шукачі щастя переважно романтики. Їх цікавить не стільки секс з іншим партнером, скільки новизна стосунків, красиві залицяння, різноманітність - то, що з часом стає рутиною в шлюбі. Однак все нове рано чи пізно застаріває, і доводиться знову відправлятися на пошуки нових відчуттів. Це порочне коло ніколи не приведе до задоволення. Щастя буде ілюзорним. Треба відзначити, що люди цього типу вважають за краще не зв'язувати себе шлюбом, побоюючись саме нудьги, але це їм вдається не завжди. Партнеру "шукача щастя" не позаздриш. У кращому випадку він буде смутно здогадуватися про зради, в гіршому - адюльтер в сім'ї стане звичною справою або навіть усвідомленою провокацією розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли не варто займатися сексом?

Заручники ситуації

До цього типу належать патологічно вірні дружини і чоловіки. Здавалося б, для них відданість родині - найвища цінність, а любов - віросповідання. Але саме така життєва філософія і робить їх привабливими для мисливців за претендентами на міцний шлюб. Всім хочеться жити поруч з партнером з високою мораллю і принципами. Ось і стають поважні сім'янини заручниками чиєїсь чітко спланованою ситуації. І трапляється, що вірне подружжя може занести "наліво". Звичайно, потім вони будуть дуже шкодувати і сильно каятися, але зістрибнути з любовної інтрижки буває вкрай складно. "Мисливцям" тільки цього й треба. Вони намагатимуться чужого вірного чоловіка або дружину довести не тільки до ліжка, але й до РАГСу.

Старіючі "молодята"

Традиційно сім'ї прийнято створювати в молодому віці, коли обидва партнери ровесники, одружуються по любові і будують сімейні відносини на взаємному ентузіазмі. Минають роки, вони обростають спільним майном, дітьми, досвідом, віком і зайвими кілограмами. Душа при цьому у кожного як і раніше молода і красива. Їй хочеться такою залишитися завжди, і людина стає героєм приказки: сивина в голову - біс в ребро. Чоловік або жінка заводять таємний роман на стороні з молодим партнером, який стимулює, надихає і повертає фарби життя. Здається, що можна з ним продовжити молодість, зупинити роки. Зафіксувати це люди у віці намагаються, створюючи нові сім'ї. Різниця в десятиліття між подружжям сьогодні стає нормою. На жаль, старіючі "молодята" не замислюються, що їх юним чоловікам і дружинам теж скоро захочеться молодого тіла.

Домосіди, що нудьгують

У сім'ях, де один з подружжя бізнесмен або бізнесвумен, а інший - зберігає домашнє вогнище або має нудну роботу, зради теж трапляються постійно. Але не з боку ділового чоловіка чи дружини - вони часто занадто зайняті своїми бізнес-проблемами, а з боку нічим не зайнятих половинок. Їх долає нудьга, неуважність, або до них взагалі ставляться як до свого додатку. Тут породжується цілий клубок причин, що спонукають до зради. Жінку можуть втомити рутинні домашні обов'язки, знецінення її заслуг, ігнорування. Чоловік, в сім'ї якого головним годувальником виступає дружина, теж може страждати від комплексу провини або неповноцінності, А компенсувати те, чого їм не вистачає, можна зрадами.

Ділові коханці

Люди, що належать до цього типу, ставляться до зради, як до важливої і улюбленої роботи. Зраджувати вони обожнюють і навіть вважають цю справу престижною. А деяким взагалі коханка/коханець "покладені за штатом" (великий бос, публічна людина, альфа-самець). За великим рахунком і сім'ю ці люди заводять для статусу, солідності. Ділові коханці чітко планують свій режим дня, включаючи туди ще й секс. Їх подружжя рідко посвячені в деталі справ. Так краще плутаються сліди і завжди можна послатися на роботу, не уточнюючи, де, коли і в чиїй компанії вона буде проходити. І совістю "коханці" теж ні краплі не мучаться, адже навіть, зраджуючи, вони теж працюють. Для зміцнення робочих зв'язків їм потрібно встановлювати близькі контакти з партнерами, спонсорами або співробітниками. А наскільки вони близькі, відомо тільки "коханцям", які, можливо, і працюють лише для того, щоб мати можливість насолоджуватися такими ось "зв'язками".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити