image
 |  5 26 Серпня 2020 | 12:58

62-річна волинянка вирощувала майже 50 кущів забороненої рослини (ФОТО)

Працівники Ківерцівського відділу поліції виявили та вилучили плантацію заборонених рослин у жительки Ківерцівського району. За незаконний посів конопель правопорушниці загрожує, зокрема, до трьох років позбавлення волі. Триває слідство.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Вчора пообіді дільничні офіцери поліції виявили плантацію конопель на території домогосподарства жительки одного з сіл Ківерцівського району. 62-річна жінка вирощувала майже 50 кущів забороненої рослини.

Усе вилучили та направили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За фактом незаконного вирощування конопель поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 8 тис 500 грн або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький лікар використовує заклад освіти для власної приватної справи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити