image
 |  0 30 Вересня 2019 | 14:36

64-річна волинянка обікрала бабусю

Співробітники Горохівського відділу поліції встановили особи двох зловмисників, котрі викрали із будинку 50-річної жительки райцентру гроші. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

У п’ятницю, 27 вересня, до поліції звернулася 50-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що у ніч із 26 на 27 вересня по вулиці Князя Володимира у Горохові невідомі пошкодили вікно її будинку й викрали гроші, приймач супутникового телебачення. Сума завданих збитків становить 1,4 тис. грн.

Правоохоронці оперативно встановили причетність до скоєння злочину 17-річного та 25-річного жителів Горохова.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку поєднану із проникненням у житло. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Читайте також: У Луцьку посеред ночі спіймали «на гарячому» продавця (ФОТО)

У суботу, 28 вересня, до Рожищенського відділення поліції звернулася 77-річна жителька району. Пенсіонерка повідомила, що у суботу, 28 вересня у селі Переспа Рожищенського району візуально знайома перебуваючи у її будинку викрала гроші у сумі 5 тис. грн. Поліцейські встановили причетність до крадіжки 64-річної місцевої жительки.

За фактом крадіжки слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає штраф у розмірі 850 грн. або виправні роботи на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити